7 års ballade

17 jan

Nå, men det er så i dag, hun har fødselsdag. Beaglen.

7 år.

Men stadig ikke særlig fornuftig voksen i hovedet.

Forleden stjal hun fx den nyudpakkede halvdyre Gouda ost fra køkkenbordet. Og gnavede lystigt i den – i sengen (min!). Indtil hun blev opdaget og satte den uskyldige mine op.


Gouda ost udsat for beagle, 7 år

Hun gøer dagligt af posten. Viceværten. Og alt andet, der rører sig ude i opgangen. Selvom nogen godt kan undre sig en smule over, at hun stadig bliver overrasket over, at der bor andre i sådan en ejendom.

Hun har endnu – after all those years – ikke accepteret, at hun ikke skal sidde med til bords. Men lige så godt først som sidst kan indtage sin plads i sofaen, imens vi andre spiser.

Hun er ikke bleg for at protest-pisse på gulvet eller en dyne, hvis budskabet skal understreges for alvor, hvis hun bliver fornærmet. Over mangel på opmærksomhed. Eller mad.

Og så har hun stadig ikke opgivet at humpe alt, hvad hun får trang til. Når hun gør det. Slet ikke lige nu, hvor hun også er i løbetid (f**k you very much).

Men hun er lige så gavmild med hundekys og god, som hun er uregerlig dagen er lang. Og egentlig meget nem når hun sover. Så mon ikke, de næste 7 år også bli’r en kamp om mad fest.

Lani Lehman – tillykke med det!

Én kommentar til “7 års ballade”

  1. City Chick 17. januar 2012 kl 21:48 #

    Tillykke til hundepigen!!!

Læg en besked