Der blev løbet i Paris i weekenden

17 apr

Vi har lige en lille snak, vi bliver nødt til at få overstået.

Den går nogenlunde sådan her:

- Jeg har været i Paris med mit løbetøj i weekenden… [fortæller jeg stolt]

- Årh, hvaaad?? [siger du så]. Der var Marathon de Paris, var der ikke??!!

- Jo, der var nemlig [svarer jeg med et smil]

… og så lader vi begge to som om, at der er en blæret sammenhæng i mellem de to ting. For vi ved jo alle, at jeg havde et startnummer til det pokkers løb. Og at jeg ikke for flere måneder siden droppede de planer. Og bare var i byen for at fise den af familiehygge. Med løbetøjet nederst i kufferten, hvis det virkelig skulle gibbe i mig. For at løbe en lille, beskeden 5 kilometer eller noget… Hvilket jeg ikke engang nåede. Fordi det var alt, hvad formen, den kost, og lænden, den svagpisser, kan magte for tiden.

 

Could’ve been. Would’ve been. Should’ve been. 

Men som jeg sagde: Jeg var i Paris i weekenden. Og der blev løbet maraton.

Det var bare lige det. Tak.

Ingen kommentarer endnu

Læg en besked