Min nye prinsesse

24 apr

Jamen, se nu lige her, hvad jeg fik i weekenden:



Jep, jeg er nu den stolte ejer af den Pashley Princess Sovereign drøm af en to-hjuler, som jeg har sukket efter i månedsvis.

Og “fik” er faktisk kun en lille smule løgn. For ved du, hvad det (næsten)bedste er? Den kostede kun halv pris! Fordi Manden i panik over sin hustrus ustopbare intentioner om at spendere 7-8.000 gik i forhandlings- og detektivmode. Og i løbet af en halv dags intensivt arbejde faktisk formåede at finde den brugt – uden, at den egentlig er brugt eller mere end et års tid gammel – og på egen hånd hjemhente den fra Østerbro.

Det er saftsuseme en god deal kærlighed. Hva’?

Nu har jeg altså ingen undskyldning for ikke at køre byen tynd. Jeg har endda en smuk følgesvend(inde) at gøre det med. Og vi har cykelkurven fuld af sparede penge. Så egentlig er der slet ikke noget at vente på… 10-4, over and out.

6 kommentarer til “Min nye prinsesse”

 1. City Chick 24. april 2012 kl 12:40 #

  Ai den er pæn! Totalt misundelig. Har sukket efter ny cykel i årevis, men kommer hele tiden til at købe et par sko i stedet…

  • Else Marie 24. april 2012 kl 12:49 #

   Det er det ekstra smukke her: Med alle de penge, jeg har sparet, har jeg jo næsten pligt til at købe nogle sko on the side. Ing?

 2. Dorte 24. april 2012 kl 12:40 #

  Kan han finde én til mig også? Gerne inklusiv barnestol :-)

  • Else Marie 24. april 2012 kl 12:44 #

   Det er vist desværre ikke nemt. Jeg havde selv gloet i månedsvis uden at finde så meget som én (så hvis det ikke havde været for alle de fine kroner, jeg sparede, havde det været møgtræls, at det sådan lige lykkedes for ham). Men den kan anbefales. Cykler som en drøm. I hvert fald uden barnestol (nogen af os har nok at gøre med at styre os selv på to hjul :-)).

   • Eva 30. april 2013 kl 13:31 #

    Jeg er også den heldige ejer af en Pashley, som ganske rigtigt kører som en drøm.
    Jeg købte den i Cykelbutikken i Lyngby, hvor de har et ret stort udvalg af de fine Pashley cykler.

    • Else Marie 25. maj 2013 kl 11:23 #

     Jeg vil aldrig cykle på andet mere. ALDRIG! :-)

Læg en besked