Porten til Neverland

25 jun

På årsdagen for Popkongens pludselige død er der selvfølgelig kun én rigtig ting at dele med jer – nemlig et eksklusivt foto af gaten til Neverland over there i Californien.

Den sommer der i 2009 var vi nemlig nogen, der ferierede fra LA i syd til SF i nord. Og vi var selvfølgelig nødt til at tage den flere timers virkelig lange omvej tur til the middle of completely nowhere Los Olivos. Hvor vi skam så en lukket dør indgangsporten. En masse bjerge og tørre grusveje. Og nogle vagter, der holdt øje med at vi blev på den rigtige side af det hele.

Der var støvet, og der var varmt som ind i helvede – og jeg lærte i øvrigt præcis dér, at jeg aldrig, aldrig bliver til Hot Yoga eller noget, der bare ligner den genre. Ældstebarnet sov heldigvis i den perfekt airconditionerede bil – imens Manden og jeg hver tog 3 minutters kig på porten og det store, konstant voksende blomsterhav uden for den. Sammen med de andre nysgerrige turister. Før vi smeltede. Og kørte hele vejen retur til kysten. Til tonerne af “Dirty Diana” og “Bad” og “Heal the World” inde bag frontallapperne.

For han var nu noget særligt, den gode MJ. Dengang der var en gang…

Ingen kommentarer endnu

Læg en besked