Introverte ledere søgesJeg kunne godt tænke mig at sætte spot på introverte, karriere og ledelse. Hvilke udfordringer, forhindringer og fordomme møder introverte i karrieren? Hvordan maksimerer man sit potentiale netop i kraft af sine introverte træk? Hvilke evner og udfordringer har introverte i forhold til lederrollen, og hvordan bliver man som introvert en god leder for sine introverte såvel som ekstroverte kolleger? Hvordan vinder man serveret og anerkendelse på et arbejdsmarked, der ofte er domineret af ekstroverte dyder?

Det vil jeg meget gerne vende med dig, der er (top-, mellem-, alle-typer-)leder med klare introverte træk. Og også gerne med dig, der har en introvert leder eller leder-kollega (uanset om du selv er det ene eller det andet). Det behøver ikke at tage meget af din tid. Og det kan sagtens klares over mail, når det passer dig bedst.

PS: Jeg kender masser af spændende eksempler på introverte ledere i det store udland. Det er navne fra det danske arbejdsmarked, jeg leder efter. Kendte såvel som helt og aldeles ukendte.

Send tips og tanker til mail[at]elsemarielehman.net. Stor tak!

Kærlig hilsen Else Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.