Der er ikke spor galt med Den blå Avis. Jeg er faktisk meget stor fan. Og skal vi være ærlige, havde det lehmanske cashflow såvel som kælderrum været et helt, helt andet, hvis vi ikke var blevet hjulpet af med alt fra puslebord, klapvogne, teaterbilletter og bikinier til Elsa parykker, inliners og billedrammer den vej.

Der er bare lige det, at hver eneste gang, man indrykker en annonce på DBA, så sker det her:

“Er den stadig til salg?” Øh, ja. Det er derfor, jeg har en annonce på. Og sjovt nok derfor, den fortsat er aktiv.

“Byder 100”. For noget, du – helt rimeligt – har udbudt til 1.200. Så nej tak, kammerat.

“Hvorfor sælger du?” Øh, fordi mine børn voksede fra puslebordet for halve årtier siden. Eller fordi jeg skal noget andet den dag, showet ligger (Anden ville sjovt nok ikke flytte det af den grund). Hvorfor? Og hvad er det egentlig, du vil vide?

“ER den stadig til salg?” JA!

“Hvordan ved jeg, at du ikke bare printer billetterne og selv bruger dem?” Det ved du ikke. Men jeg har ikke tænkt mig at gøre det – hvis du synes, du kan bruge det svar til noget? Om du vil tage chancen, er jo lis’som op til dig selv. Doh!

“Er du NemID valideret?” Ja. Og DBA har lavet det så snedigt, at man selv kan tjekke lige netop det. I SELVE ANNONCEN!!

“Stadig til salg??” ….. (men ikke til dig!)

Og når du svarer pænt og høfligt på stort som småt, hører du i de fleste tilfælde aldrig mere fra kalorius. Altså med mindre det er noget a la:

“Jeg har budt på ret mange [ubrugt Powerhoop Slim købt hos Fitnessgruppen til 299 – sælges for 150 ved afhentning på Frederiksberg]. Hvad er din for en af dem?” Never. Friggin. Mind.

Spild. Af. Tid!

Men når du har været gruelig mange trælsheder igennem, så er der pludselig en fornuftig sjæl, der byder en fin pris. Du accepterer og 2 minutter senere er afhentningstidspunkt aftalt eller pengene overført via Mobilepay.

Og det er præcis det øjeblik, der gør DBA så skøn. Fordi det næste, der sker, er, at en af de tidligere kværulanter – for 117. gang – vender tilbage, og du helt kort – og tilmed sandt – bare kan sende de mest fantastiske tre ord retur: “Den er solgt” (eventuelt tilsat et udråbstegn eller versaler, hvis du føler behov).

Og det er alle strabadserne værd!

Når du så igen har overskud (alternativt underskud på kontoen), kan du tilmed starte forfra. Heeelt forfra!

Kærlig hilsen Else Marie

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.