I sommers snakkede vi om podcasts. Det er stadig et meget populært koncept i mine ører. Og jeg lytter stadig til det meste af det, jeg gjorde dengang. Særligt Det vi taler om, Mads og Monopolet og Borgen Unplugged med fætrene Qvortrup.

Der er dog kommet nye favoritter til listen:

  • Søren Rasteds spritnye Den grå side. Kendte mænd læser en erotisk fortælling fra de berømte “grå sider” op – og krydrer den med snak, anekdoter og grin. Vær i det hele taget beredt, siger jeg bare. Det. er. Sjovt!
  • Den Korte Radioavis. Jeg ved ikke, hvorfor jeg endnu ikke havde opdaget den sidst. Og nu er Kisser gået på orlov. Men når hun bliver træt af Weekendavisen, vender hun forhåbentlig tilbage i æteren. Indtil da må du lige nøjes med episoderne fra før nytår.
  • Kampagnesporet med blandt andre Mads Fuglede – hørte jeg især op til det amerikanske valg. Men efter 20. januar bliver der sikkert kun mere at muntre sig med fra den anden side af Atlanten, så den får helt sikkert en renæssance.
  • Jeg lyttede i løbet af efteråret også til DRs Det 4. Rige, som holdt mig ret godt fanget. Men dog skuffede en smule til allersidst…

Næste podcast på listen er Kvinden med den tunge kuffert (ThirdEar x Politiken), som efter sigende skulle være et lyt værd.

PS: Tjek frufit.dk, hvis du er til træningspodcasts…

Kærlig hilsen Else Marie