[Listen for februar er blandt de ret korte. Det gør ikke spor for os, der har et par af familiens fødselsdage spredt præcis så smart ud over måneden, at vi bare sætter flagene op i begyndelsen af den og lader dem hænge, til marts er over os. Vi når aldrig at kede os i februar. Hip hurra.]

  • … fejre eller ignorere Valentines dag tirsdag den 14. Vi har masser af dage, der betyder mere for os (de fleste, faktisk), så det er ikke en dag, vi på nogen måde dyrker hjemme hos os. Men for husfredens skyld kan det være klogt at fravælge den bevidst (og i enighed) og ikke blot glemme den. (Hvis man bare er imod den kommercielle del af konceptet, kan det jo strengt taget lade sig gøre at lave et fint kort med romandylliske ord til sin udkårne – ganske gratis. Men det er en helt anden snak).
  • … holde vinterferie. I mit postnummer ligger skolernes ferie i uge 7. Andre steder vist først i uge 8. Hvis I vil springe på nogle af de officielle vinterferietilbud (koncerter, sportscamps etc), der findes i stor stil i bl.a. København, er det nødvendigt at slå til i virkelig god tid. Spotter du noget interessant, der for længst er udsolgt, så sæt det lange lys på og noter det i kalenderen sidst på året. Så kommer I først i køen for 2018. Jep, det sådan alle (vi) andre scorer billetter til de fede(ste) ting. (Møgirriterende) langtids-PLAN-LÆG-NING.
  • … huske fastelavn søndag den 26. Det indebærer ikke bare kostumer til eget afkom. Hav også slik eller andre godter klar til nabolagets unger, når de kommer rendende som ninja, Harry Potter, løve og Belle dagen igennem. (Eller vær klar til at slukke lyset og lege “ingen hjemme”).
  • at måneden kun har 28 dage. Og årstiden til trods, går de altid hurtigere, end man forventer.