[Jeg sagde jo, at februar gik hurtigt – ikke? Så nu skal vi have fat i listen for årets første forårsmåned]

  • … forårsrengøringen. Hvis du altså tror på den slags. Og heller ikke hører til dem, der når helt i bund nogensinde til hverdag. Det skulle være så rart bagefter. Har jeg hørt.
  • … at finde både gummistøvler, regnjakker og forårstøjet frem. Investere i nyt til dem, der er vokset ud af det siden sidste sæson.
  • … at gøre cykler, løbehjul og gocarts forårsklare. Måske opgradere på lappegrejerne og batterier til cykellygter ved samme lejlighed, så der ikke altid er “udsolgt,” når det er allermest ubelejliget.
  • … at gøre sommerhus eller campingvogn klar til sæsonen, hvis vi er så heldige at have sådan noget at muntre os i. Jep, her kommer forårsrengøringen igen ind i billedet. (Hypotetisk i hvert fald.) Der er en bagside af alle medaljer – selv foråret…
  • … børne MGP lørdag den 4. Det må man gerne se både med og uden børn. Med mindre man er allergisk over for spæde børnestemmer og sange om mobning, hjerteveninder og lektier. (Gør det dog altid i selskab med twitter! Jeg lover dig, at det bliver hysterisk.)
  • … at booke sommerferieaktiviteter og arrangementer.
  • … at skifte til sommertid natten mellem lørdag den 25. til søndag den 26. Uret skal stilles frem (lige som havemøblerne), så vi får en time mindre at sove i.