Der er ting, der simpelthen er så gode, at de bør deles. Det kan være en gadget, en serie på Netflix, et loppemarked eller en særlig inspirerende instagrammer. Det kan også være et website, som sparer dig for fristelsen til at springe på diverse clickbaits. Det er det i denne uge.

“Her vil Linse være glat som en barnenumse”

“Cecilie havde glædet sig til at se Volbeat i Parken: Da hun gik på toilettet var aftenen ødelagt.”

“Brian spiste pizza hver dag i et år: Det skete der med hans krop.”

“Dette ord må du aldrig bruge, når du skændes med kæresten.”

Indrøm, at din nysgerrighed er pirret. Men du ved godt, at det er ris til egen bagdel at klikke for at få den tilfredsstillet. For så kommer der bare endnu mere af det lo..! Personligt er jeg simpelthen holdt helt op med klikkeriet på den slags. Som et lille, stille oprør. Det er rart. Men det ændrer jo ikke på, at man godt kan blive nysgerrig fra tid til anden.

Og her kommer en snedig facebookside så ind i billedet. Den hedder “klik ik'” med mottoet: “Vi klikker, du slipper”. Siden gør helt enkelt det beskidte arbejde for os alle og leverer svaret (som vi jo alle ved oftest er fuldstændig uinteressant). Og så sparede man de 30 sekunder af sit liv og slap for bagefter at sidde og føle sig tåbelig. Man gjorde endda verden til et lidt bedre sted ved at undlade at belønne tåbelige overskifter med sit klik. Det må være lærebogsdefinitionen på en win-win situation!

Du finder siden her. Værs’go!