Denne uges fund er en podcastserie fra 2016 og 2017, DR’s Klassikere Genfortalt.

Her genfortæller danske forfattere som Dy Plambeck, Bent Haller, Kirsten Thorup og Anne Lise Marstrand-Jørgensen store klassiske værker – de der værker, man godt kan bilde sig ind, at man burde få læst, men som man nok aldrig rigtig får taget hul på. Podcasten her hjælper dig til alligevel at kunne snakke lidt med i en rask lille smalltalk og begå dig forholdsvis overbevisende i de fleste brætspil. Måske giver den dig endda blod på tanden og lyst til at kaste dig over en enkelt eller to af romanerne i fuld version her hen over vinteren.

Blandt de værker, der tages under behandling i podcastserien, er Viginia Woolfs Bølgerne, Thomas Manns Trolddomsbjerge, Herman Melvilles Moby Dick, Johannes V. Jensens Kongens fald og F. Scott Fitzgeralds Den Store Gatsby.