“Har du ikke nogle bud på, hvad man kan lave med mindre børn i København i efterårsferien?” blev jeg spurgt.

Og er der noget, man har, når man selv står og skal på langfart, så er det jo i den grad lige det. Ægte! Og så er det jo sådan set ekstra dejligt, at andre kan bruge den lange liste over uge 42 aktiviteter, som man ret godt gad (en del af dem også uden børn, hvis sandheden skal frem), når man nu ikke selv får ret meget glæde af den.

Har du ikke fået skrevet din endnu? I givet fald er her mine bud til inspiration og fri afbenyttelse:

Og så er der selvfølgelig også den store Kulturnat i hele byen fredag den 12.10. Det kræver kulturpas og nogle aktiviteter yderligere billet – samt tålmodighed og en vis begejstring for menneskemængder. www.kulturnatten.dk/da/Kulturnatten

Så skulle man da nok lige være beskæftiget en dags tid eller to, uanset vejr og humør.

Rigtig god fornøjelse!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.