Her i familien har vi en liste med film, som vi arbejder os igennem som led i den almindelige børneopdragelse og almene (ud)dannelse. Det er film, som man simpelthen – ifølge familiens forældre i hvert fald – bør have set, inden man bliver voksen. Ikke nødvendigvis fordi det er de bedste, der nogensinde er lavet, men bare fordi de… kan et-og-andet. Og sådan en liste er jo ret handy at have liggende i disse dage, hvor den normale hverdag er sat på hold, og der er tid til lidt ekstra familiehygge.

Her er en smagsprøve på, hvad vi tænder for:

Listen over film, der skal ses, når familiens yngste bliver lidt ældre (end de nuværende næsten-10 og 12), er en del længere, for her begynder pensum jo selvsagt at omfatte film som Pretty Woman, Cocktail, Top Gun, Da Harry mødte Sally, Den Eneste Ene, Rocky, Kramer mod Kramer, Farven Lilla, Døde Poeters Klub, Forrest Gump, Pulp Fiction, En Verden Udenfor, Thelma and Louise, The Dark Knight og Die Hard-serien. Bare som opvarmning, naturligvis.

Skål i cola og popcorn. Og rigtig god fornøjelse rundt omkring i de små hjem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.