Denne fine sag lander i verden i dag:

Hun blev udtænkt i 2018/2019, antaget af forlaget dagen efter store-nedlukning i marts 2020 og skrevet ind og ud af diverse restriktioner, som fulgte. Med tilhørende udfordringer. Og selvom jeg gerne havde set, at hun var blevet klar længe før, så er der også noget næsten symbolsk og selvfølgeligt i, at hun gør det netop på dagen, hvor Danmark vender lidt mere tilbage til normalen. Under alle omstændigheder er hun både langtidsholdbar og i høj grad brugbar uden mundbind.

Bogen har fået sin helt egen hjemmeside, som godt nok stadig er under udarbejdelse, men dog er klar til at tage imod besøgende. Så kig endelig forbi danmarksmissionen.dk.

Ka’ du li’ DANMARKSMISSIONEN, bliver jeg rigtig glad. Og køber du den, bliver mit forlag og min pengedame det helt sikkert også 🙂

Ovre på instagram kan du lege med på #danmarksmissionen og dele jeres egne ekspeditioner rundt i kongeriget. Jeg har delt lidt af vores. Glæder mig til at følge jeres!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.