Jeg har for nylig sendt endnu en malebog på gaden, og hvis jeg selv skal sige det, er den blevet mindst lige så fin som I Was Told There Would Be Glowing. Temaet er denne gang træning, så her får du masser – helt præcis 30 – forskellige træningsrelaterede udsagn, som alt efter humør og dagsform kan hjælpe dig op i gear og ud af døren eller køle dig ned på den anden side af en svedig workout.

Med andre ord den perfekte træningsmakker.

Brug den til at booste motivationen og komme godt fra start med nytårsforsættet, hvis du ligger inde med sådan et. Eller brug den som restitution, når de store muskler har brug for en pause og det absolut eneste, du har kræfter tilbage til at holde på, er en farveblyant.

Malebogen fås lige som sin “gravide” forgænger hos Amazon*. Der kommer også en bestillingsordning her på siden til dem begge lige om lidt. Hvis du vil i kø til den, så send en mail og kom fluks på listen.

* Jeg linker til Amazon.com, men du kan med fordel bestille hos fx Amazon.de eller anden EU-butik, når du skal have leveret til Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.