Jeg er…

Født i 1973 og opvokset i Det Strategiske Kryds (aka Vejen). Pitstoppede i Odense, Århus og Honolulu (jep!) på vejen mod Hovedstaden, hvor teltpælene nu har fået lov til at gro noget så eftertrykkeligt fast i postnummer 2000 på noget, der ligner 14. år.

Er 160 cm på den ene led og størrelse 38 på den nederste. Mor til to lige dele glimmer og skidtbelagte tøsebørn (anno 2008 og 2010) i absolut højeste karat. Og en beagle med ditto stemmekapacitet og hjerterum. Gift med Årets Fodboldspiller anno 2010 i FC Nepperharty – også kaldet Managementkonsulenten. Eller slet og ret Kæresten eller Farmand, for det er jo selvfølgelig det, han er allermest - blev der sagt.

Er en lille (host) smule planlægningsdiktator med hang til to-do lister og økologi. Er også storforbruger af glitrede magasiner, kage, post-it lapper, koldt mælk i glas og varmt vand i stråler. Uofficiel danmarksmester i modermærker. Andre vil mene shopping. Dybt afhængig af bredbånd, bærbar og tandtråd. I et ikke altid helt ukompliceret forhold med løbesko, tunge vægte og yogamåtten. Men også på yderst venskabelig fod med iPhonen & iPaden, lunt, ristet rugbrød (med smør og ost) og min Pasley Princess.

Bliver et meget bedre menneske af en lang skønhedssøvn (i fred, blev der sagt!), en løbetur og et godt og rigeligt foder. Helst i form af kæmpe bøffer med hvidløgssmør og pommes frites.

Dagdrømmer om Hawaii, flere timer i døgnet og walk-in closet – eller bare en bolig med mere end 80 kvadratmeter til en start.

Else Marie Lehman
Kronprinsensvej 4 b, 2. tv
2000 Frederiksberg

mail[at]elsemarielehman.net

2 kommentarer til “Jeg er…”

 1. Cendie Themsen 2. december 2012 kl 23:19 #

  Hejsa
  Jeg ledte også efter Hawaii Helten og faldt over din blog – og det her link til hele serien. Lad mig endelig vide hvis du gøre brug af det..
  http://stores.raremoviesii.com/Detail.bok?no=2191

  /Cendie

  • Else Marie 3. december 2012 kl 12:47 #

   Uh, endnu et ønske til listen her til jul :-) Tak for tip!

Læg en besked