Forfatterier

Jeg har begået bøger om motion, fertilitet og om min by, København. De er udkommet på henholdsvis forlaget Lindhardt og Ringhof  og forlaget Gyldendal. Følg linkene (eller drop mig en mail) nedenfor, hvis du vil vide mere om de enkelte udgivelser.

Derudover har jeg forfattet en stribe e-bøger, som er udgivet på mit eget forlag Paper Rock Ink. Du finder en oversigt på forlagets egen hjemmeside.

 • KØBENHAVN – min elskede! Gyldendal 2010. Guide til mine personlige favoritter i vores fine hovedstad. Køb den fx her.
 • Klar til børn – guide til sundhed og fertilitet. Lindhardt og Ringhof 2009. Guide til, hvordan vores fertilitet hænger sammen, og hvordan vi optimerer den. Med input fra landets førende forskere, fertilitetslæger m.fl. Mere om bestilling her.
 • I form på farten. Lindhardt og Ringhof 2007. Træningsøvelser og tips til at holde formen, når du er på ferie eller farten på anden vis. Køb den som e-bog fx her.

 

      

 

 

2 kommentarer til “Forfatterier”

 1. Jesper Michelsen 4. maj 2014 kl 09:11 #

  Hej
  Jeg har hentet dit hæfte “Fototmotiver til familiealbummet” fra SAXO og da jeg skal holde fotokursus for mine kolleger i Nykredit på tirsdag vil jeg lige spørge om jeg må kopiere det til udlevering. 24 eks.

  Selvom det er gratis.

  Vh
  Jesper

  • Else Marie 5. juni 2014 kl 22:49 #

   Hej Jesper.

   Tak for forespørgslen. Beklager, det sene svar – beskeden om din forespørgsel må være blevet hængende et sted i cyberspace. Men jo, du har min velsignelse til kopieringen, hvis det var det, du endte med at gøre :-)

   Mange hilsner
   Else Marie

Læg en besked