Der har været blog på siden her i… 5-6 år? Den har levet sit eget, stille og rolige liv. Uden det store postyr, men med hygsomme besøg fra venner, bekendte og helt nye sider. Og den, der lever stille, lever som bekendt godt.

Men en dag kom der en hackertype forbi. Ikke, at jeg opdagede noget, med det gjorde min webhost. Og før jeg kunne ytre nogensomhelst form for bandeord (eller andet, for så vidt), blev der lukket ned, så hverken hacker – eller jeg selv – kunne lave det store. I hvert fald ikke før, jeg havde fået luget ud i de mærkværdige filer, der efter sigende var havnet på sitet.

Og jeg forsøgte virkelig. Men det var sommer og ferie, og selvom jeg faktisk har taget kurser på den anden side af jorden i html-programmering (!), så var det en smule småkedeligt, og det blev det aldrig helt godt. Eller færdigt.

Nogen begyndte at spørge, hvad der var galt med siden. Jeg svarede. Og tilføjede, at det blev fikset “snart”.

Men “snart” blev til lidt længere tid. Så længe, at nogen holdt op med at spørge. Og endda så længe, at I begyndte at gøre det igen (“er den gal med bloggen igen?“).

Det, der så skete var, at jeg en dag her i det nye år lukkede øjnene og trykkede select all + delete i mit filarkiv. Og downloadede wordpress på ny. Og her står vi så. Med en blog, der virker igen. Men uden nogen indlæg.

Det er der jo så heldigvis råd for.

Velkommen tilbage!

Kærlig hilsen Else Marie

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.