OPDATERING 27.6.2016: Alle cases er fundet

Jeg er på jagt efter en flok yogabegejstrede damer i alderen 25-50 – sådan i runde tal. Damer, der har lyst til at dele, hvad yogaen gør for dem, og hvad deres favoritstilling er. Hvor, hvor tit og hvornår de dyrker det. Og hvorfor de har valgt lige præcis den yogaform, de har – Astanga, Iyengar, Kundalini, Hot yoga, Hatha eller Yin yoga. Jeg skal bruge en yogadame per  yogaform.upavistha konasana

Du må ikke være yogalærer. Du skal heller ikke kunne lave hverken håndstand, flyvende duer eller Monkey poses. Men du skal være begejstret for din yogaform (og den skal være en af de nævnte), kende de væsentligste elementer i den og have dyrket den… et stykke tid i hvert fald. Om det så er et år eller et årti. Og så skal du selvfølgelig også have lyst til at medvirke i en super fin magasinartikel. Med navn og foto.

Skriv på mail[at]elsemarielehman.net, hvis det er dig eller én, du kender. Meget gerne nu.

Kærlig hilsen Else Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.