legoland kvitteringMan er vel jyde. Og når man er det, så vil man typisk helst spare momsen så meget som muligt – på det meste.

Derfor var der lige ved at opstå tumultariske tilstande på matriklen for nylig, da familien skulle i Legoland, og børnenes Club BR kort var forsvundet. De kort, der giver gratis børneentre, forstås.

Heldigvis var Google som altid en ven i nøden. Og jeg fandt frem til, at Skolemælk.dk faktisk også tilbyder gratis entre til småfolket (frem til 30.9.2016). De skal blot farvelægge en tegning eller besvare en quiz. Det genskabte husfreden hos den voksne generation og vakte tilmed stor jubel blandt familiens yngste.

Min såkaldt Bedre Halvdel viste sig dernæst tilmed leveringsdygtig i rabat på voksenbilletterne takket være firmaets Logbuy aftale. Og således endte alt i fryd og gammen. Med moms endda.

Nå. Hvem disker så lige op med tilsvarende tips til Djurs Sommerland i sommerferien?

Kærlig hilsen Else Marie

PS: Det viste sig så efterfølgende, at de famøse Club BR kort i disse nymodens tider kan downloades i Club BR appen. OG at de eftersøgte medlemskort i øvrigt lå i bunden af min pensionerede pung, som ellers var blevet gennemsøgt. Flere gange. Men det er en helt anden historie.

 

3 reaktioner

  1. Aaahhh glem det, Djurs sommerland har selv officielt meldt ud at de ikke laver de rabat ordninger… men f… jeg ville gerne at der fandtes nogen…

    1. Det tager jeg faktisk hatten af for. Er virkelig træt af den rabatjungle. Men så længe, den slags aftaler eksisterer, nægter jeg at betale fuld pris. Det ville trods alt være smådumt 🙂

  2. Ja det er også rigtigt… og du har fuldstændig ret 🙂
    Faktisk har vi lige spurgt til mikkels klasse. Hvis skoleklasser skal afsted kan de komme det til en ok pris i hverdagene, men hvis de vil afsted en lørdag som vi skulle, ja så er det kun til gruppepris dvs. 250 kr og det er jo ikke det vilde at spare.
    Søgte engang om fribilletter til sponsorat og de skrev retur at det gjorde de ikke i da de primært giver disse til organisationer af velgørende art… Samme svar fik jeg engang fra Fårup sommerland.
    og det er ikke de sidste 5 år lykkedes mig at finde noget med fribilleter… til nogen af stederne. De er jo så også billigere at komme til end fx. legoland,… måske derfor lego deler alle disse latterlige billetter ud.. de ved at det er absurt dyrt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.