Lige om lidt er der nogen, der skal cykle virkelig langt nede i Frankrig. Det har jeg egentlig sagtens kunnet få luft over, helt siden Virenque stillede EPO’en cykelskoene på hylden i et fjernt årti. Men engang var Touren fast inventar i min sommerferie. Når Ørnen fløj. Når Zabel spurtede. Og når Jesper Skibby svedte tran og tog lidt gas på sig selv og de andre. Bedre middagslure har jeg hverken fået før eller siden!

Mit yndlingshold over dem alle var dog et helt andet: Det legendariske Team Easy On med Oksen fra Hammel og Missen fra Amsterdam. Under holdejer Henning Primdahls enevældige ledelse og knivskarpe plan om at køre stærkt, naturligvis. De er muligvis også resultatet af doping, men det er jeg i givet fald villig til at se igennem fingre med. Jeg ville personligt også gerne give dem de famøse wildcards til Touren anno 2016, hvis det sku’ være. Det tror jeg faktisk heller ikke, at nogen i feltet ville have spor imod.

I første omgang kan vi lige snuppe denne her. Hvis noget kan give medvind på Alpe d’Huez, må det være Pim de Keysergrachts medikamenter og præcis den.

God Tour!

Kærlig hilsen Else Marie

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.