Jeg er selvfølgelig typen, der vil anbefale dig at læse virkelig meget i din sommerferie. (Det vender vi snart tilbage til.)

Men jeg er også typen, der bliver nødt til at dele et genialt alternativ med dig: Podcasts.

Du kender dem (foråbentlig) godt. Men er du klar over, præcis hvor geniale de er?? Både, når du løber en tur, når ungerne skal puttes, og når dit mentale helbred står på spil et sted midt imellem, fordi der bliver snakket til dig fra alle 17 verdenshjørner. Konstant. På anden eller tredje uge.

Mine personlige favoritter til hverdag, fest og ferie, er:

Og så hører jeg pt masser af podcasts med Mads Holger. For tiden er det serien Mads Holger i Herning, jeg især binge listener. Vil man have endnu mere Mads Holger, kan Martin Kongsstads udsendelse Bearnaise er dyrenes konge fra uge 40.2015, hvor netop MH var gæst, også varmt anbefales.

PS: Nogen vil nok forsøge at lokke dig på Serial og Criminal. Det tror jeg godt, du kan lade dem gøre, hvis du er til true crime genren. Trods spændingsniveauet er jeg ikke selv nået der til endnu. Tilsyneladende har engelsk nemlig en utrolig søvndyssende virkning på mig, og det er gået lidt i båndsalat i mere end end én puttesituation. Men jeg tænker, at de kunne fungere ret godt som underholdning på en køretur, på en løbetur eller andet i den dur.

Kærlig hilsen Else Marie

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.