Ungerne og jeg har begået intet mindre end en rejsedagbog til børn. Vi har testet den i både London og Alicante tidligere på året, og vi er temmelig godt tilfredse. I al beskedenhed. Så meget, at den også kommer med til Ibiza senere på sommeren. Helt på deres eget initiativ. Sgu.

Det, den her rejsedagbog kan, er at gøre familiens yngste klogere på det sted, I skal rejse hen, og hjælpe jer med at planlægge, hvad I skal opleve, spise og hygge jer med undervejs. Der er selvfølgelig også de klassiske dagbogssider, hvor ungerne kan skrive og tegne, hvad de oplever, og klistre billetter, fotos og sjove souvenirs ind i.

Bogen har sit helt eget website, hvor du også kan finde flere tips til familierejsen. Kig endelig forbi – med eller uden bogen ved hånden.

Min egen rejsedagbog fås hos Saxo.com. Hvis det frister, så bestil i god tid inden rejsen, for den er lige en uge (godt og vel til tider) undervejs fra trykkeriet i Tyskland. Jo før, desto bedre, for så er der tid til at bruge den til alle de der forberedelser, den også er beregnet til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.