Det er efterhånden flere år siden, at jeg “opfandt” kalendergavebøgerne til Mor og til Far. For når man – trods gentagne hints – stadig ikke får hverken chokoladekalender fra Summerbird eller bare noget med Haribobamser i, for pokker da også, så må man jo forsøge noget andet.

Jeg kan bare sige, at jeg håber, I andre har mærket mere til dem, end jeg selv har.

Nå, men uanset, så gør jeg forsøget igen i år. For ideerne i dem er stadig gode. Og jeg gad godt selv udsættes for dem! Så her er de – i spritnye 2017-udgaver:

   

(Find dem hos Saxo…).

Krydsede fingre for, at der er held ved dem og decemberforkælelse i stride strømme i vente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.