Ved årsskiftet 16/17 gav jeg mig selv en udfordring: At læse 52 bøger i løbet af året. For nogen er det måske en smal sag. Men det var på det tidspunkt en del mere, end jeg havde læst i det forgange årti til sammen. Cirka. For selvom jeg altid har elsket bøger og været en flittig læsehest i ferierne, så blev det ikke til en hel masse i hverdagen.

Jeg kan bare sige, at skuden blev vendt (undskyld mit fravær, Netflix (I will be back…)). Og jeg nåede i mål. Indrømmet, det har ikke været den tungeste litteratur, og et par af bøgerne (ok, 3) er blevet læst med ungerne (hvis du undrer dig længere nede i blogposten). Men jeg nåede bredere omkring, end jeg havde forestillet mig på forhånd, og det har været et både spændende og uvant tilfredsstillende projekt at arbejde sig igennem. Kan kun anbefales!

Nedenfor er striben af bøger, jeg kom igennem i 2017. Ikke i rækkefølge. En god blanding af noget nyt, noget gammelt, noget lånt (tak til Frederiksberg Bibliotek) og såmænd også noget blåt. Og rødt. På forskellig vis. Og hvis du scroller til bunds, får du bl.a. mine to favoritter (og dem, der skuffede fælt) med som bonusinfo.

Årets klart bedste læseoplevelser:

Den søde:

Den interessante:

Dem, du også bør unde dig selv…

Dem, der skuffede mest:

Nu er det din tur! #52booksin52weeks i 2018?? Jeg er i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.