Når sundhedsappen på mobilos – helt hypotetisk, naturligvis – ser sådan her ud, så er der jo umiddelbart en lang række fortolkningsmuligheder, man kan ty til:

1. Det er virkelig koldt og faktisk totalt uansvarligt at bevæge sig uden for.

2. Du døjer stadig med din højre fod, som du vrikkede om på og forstuvede godt og grundigt på en løbetur for… efterhånden mere end 3 måneder siden – præcis i det øjeblik, hvor du tænkte, at der måske alligevel var håb. Håb om, at du kunne komme tilbage i en bare nogenlunde anstændig løbeform igen. Hvilket så – tydeligvis – alligevel ikke skulle være. For din fod hævede som svar til dobbelt størrelse, og dine ledbånd (eller noget) har siden teet sig noget så eftertrykkeligt.

3. Du har deadline på et bogprojekt om kun 6½ (gisp!) uge. De fleste dage tilbringer du derfor på din hastigt voksende bagdel. Nogenlunde sådan her:

4. Du er i bund og grund bare helt afsindig doven.

5. All of the above. Med en lettere overvægt af 4. Hvis vi skal være helt ærlige.

(Og med “du” mener jeg naturligvis “jeg”. Men det ser bare så voldsomt ud på skrift.)

Jeg hælder nu mest til en helt 117. mulighed, som går på, at den skide app bare er fuldstændig ude af sync. Men det er ikke en tese, jeg føler behov for at undersøge nærmere. Man kan jo heldigvis også bare lade være med at åbne den. Før det bliver forår. If ever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.