Sommeren 2020 blev for de fleste af os nok lidt anderledes, end vi havde forudset et halvt år tidligere. Men det kan jo heldigvis også sagtens indebære noget positivt. Personligt havde jeg fx slet ikke regnet med, at det skulle være lige præcis her, jeg knækkede koden til at slukke for “hvornår er vi der?” fra bagsædet.

Men det blev det!

Hvordan, hvordan, hvordan, tænker alle andre småbørnsforældre så. Og forklaringen er faktisk såre simpel:

BILBINGO!

Se simpelthen lige her, hvad jeg lavede og bad ungerne teste:

Og pludselig var der fuld koncentration og stor begejstring for lange kørestræk omme på bagsmækken (selv tak!).

Vi begyndte med én plade, men så tog det fart, og pludselig havde vi tre forskellige. Så kan man både spille på samme plade eller konkurrere om at få bingo på hver sin. Sværhedsgraden er nogenlunde ens, uanset hvilken plade man vælger, siger mine kyndige testpersoner fra bagsædet. Om der er præmier (en lakridspibe, kontrol over musikanlægget i bilen eller noget tredje) for hver fuld række, eller om det kræver fuldt hus, bestemmer dem på forsæderne.

Ja, jeg burde tage patent på det og tjene styrtende med kroner. Det har jeg så ikke lige fået gjort, så klikker du her, kan du kvit, frit og lynhurtigt downloade en pdf til udskrift og redde din mentale sundhed næste gang, I skal på familiekøretur. Får I på et tidspunkt lyst til at lave jeres helt egen udgave, er der også en tom spilleplade til det.

PS: Med mindre I er ude på en virkelig mærkværdig rute, så lover jeg, at der ikke er nogen, der får fuld plade lige i løbet af den første time eller to… Hvem er så lige sensommerens helt?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.