Bloggerier

Jeg blogger her og der og lidt rundt omkring:

Else Marie Lehman

elsemarielehman.net
… her i butikken med andre ord. Om freelanceliv, skriveprojekter, sprog og ord. Om danskerne i al almindelighed og hverdagen i særdeleshed. Om livet som skolemor, atletikmor og jyde i hovedstaden. Anbefalinger af podcasts og bøger, også de andres. Fra tid til anden støder du derudover på en efterlysning af cases til en artikel eller et bogprojekt.

111stederpaafyn.dk

Siden, hvor du kan finde uddybende information og supplerende tips til, hvad Fyn har at byde på. Brug den alene eller – hvis du mener det – sammen med bogen af (næsten) samme navn (det vil gøre forfatteren glad).

løbistorbyer.dk

Website med supplerende tips og information til dig, der elsker at løbe på rejserne og altid har løbesko (og naturligvis bogen Løb i storbyer – Europa) med i kufferten.

frufit.dk

frufit.dk
En personlig træningsblog dedikeret til det sunde, fitte og mest af alt helt ufanatiske liv. Med former og kulhydrater på! frufit.dk.

iheartcph.dk

iheartcph.dk
UNDER GENOPBYGNING // En guide til den danske hovedstad. Hverken til det hele eller det meste, men såmænd bare til det allerbedste af mit København. Ikke mindst, hvis du også har børn og hang til steaks, kage og is. iheartcph.dk.

Andre lehmanske sites:
paperrockink.dk (ebogsforlag)
fertilitetsyoga.dk