Om Else Marie

Født i 1973 og opvokset i Det Strategiske Kryds (aka Vejen). Pitstoppede i Odense, Århus og Honolulu (!) på vejen mod Hovedstaden, hvor teltpælene nu har fået lov til at gro noget så eftertrykkeligt fast i postnummer 2000.

Er 160 cm på den højeste led og størrelse 38 på den nederste. Mor til to tøsebørn (anno 2008 og 2010) af absolut højeste karat. Og en beagle med lige dele stemmekapacitet og hjerterum. Gift med Årets Fodboldspiller anno 2010 i FC Nepperharty. Han blev indfanget i Odense og har været med på rejsen i efterhånden mange, mange år.

Er en lille smule planlægningsfascist med hang til to-do lister og økologi. Er også storforbruger af glitrede magasiner, vingummibamser, post-it lapper, koldt vand i glas og varmt vand i stråler. Og bøger! Uofficiel danmarksmester i modermærker. Andre vil sige shopping. Dybt afhængig af wifi, tandtråd og bærbar. Bliver et meget bedre menneske af en lang skønhedssøvn, en løbetur og et robust og rigeligt foder. Gerne i form af kæmpe bøffer med hvidløgssmør og pommes frites. Dagdrømmer om Hawaii, walk-in closet og flere timer i døgnet.